KONYA / KARATAY - Müslüme Ali Yaman İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Vakti Kuşanmak Etkinlikleri Kapsamında, 'Ramazan Ayını Değerlendirme ve Kuran İle Geçirme Bilinci' Kazandırmak Amacıyla ,Ramazan Ayının Başında Öğrencilerimize Dağıtmış Olduğumuz Hatmi Şeriflerin Duasını Yapması ve İdrak Edeceğimiz Kadir Gecesi Hakkında Öğrencilerimize Bilgi Vermesi İçin Diyanet Vaizelerinden Ayfer Can Hanımefendiyi Okulumuzda Ağırladık.

Mrt

Okulumuzun öğrencileri ÇEDES projesi kapsamında Ramazan ayı boyunca mukabele ve Hatim programına katılacaktır.

Emeği geçen öğrencilerimize ve DKAB öğretmenimiz Fatih GÜRSOY'a teşekkür ederiz.

Mrt

Müslüme Ali Yaman İmam Hatip Ortaokulu olarak okul tanıtımı için ilk ziyaretimizi,komşu okulumuz Akabe İlkokuluna gerçekleştirdik.

Okulumuzun ayrıcalıkları,imkânları,çalışma sistemimiz,öğrenci ve velilere sağladığımız fırsatlar paylaşıldı.

Göstermiş oldukları misafirperverlik ve ilgilerinden dolayı Akabe İlkokolu idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Yazar Abdurrahman Ekin'i okulumuzda ağırladık ve kitabı ''Kuşlar Kapımı Çalınca''üzerine söyleşi yaptık.

Kıymetli yazarımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca ''Okursa İnsan'' kitap klübümüzün değerli üyeleri olan öğrencilerimizi kutlar, katkılarından dolayı Tuba AYDIN hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Okuryazar Buluşması Kapsamında Abdurrahman EKİN İle İmza- Söyleşi Programı 5 Mart Salı günü konferans salonunda gerçekleşecektir.

Şbt

Çedes Projesi kapsamında Mevlana Müzesi ve Şehitliğini ziyaret ettik.Sultan Selim Camii nde ikinidi namazını kıldık.

Ara

Okulumuzda gerçekleşen Genç Bilaller Güzel Ezan okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz;

1- Mevlüt Demirözü

2- Mustafa Taha Bulut

3- Talha Berat Albayrak

Tebrik eder. Jüride görev yapan Serkan Dönder, Hüsnü Duran, Mücahit Ünlükaçar hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda gerçekleşen Genç Sada Kur'an-ı Kerim güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz;

1- Mahmud Kutlu

2- Recep Berat Ingit

3- Muhammed Nureddin El Abbud

Tebrik eder. Jüride görev yapan Abdullah Gökçepınar, Şevket Şen, Fatıma Uyar hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda gerçekleşen Genç Nida Kur'an-ı Kerim güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz;

1- Ayşegül Çölbay

2- Lana El Halef

3- Nisagül Ateş

Kas

KONYA İL GENELİ iZLEME VE DEĞERLENDİRME UYGULAMALARI

Ögrencilerimizin, akademik gelişimlerini görmelerine imkân tanıyarak onların akademik

başarılarını artırmak amacıyla Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Milli Egitim Müdürlüğünün iş

birliğinde hazırlanan "İzleme ve Degerlendirme Uygulamaları"; Konya il genelindeki resmi ve özel

okullarımızda öğrenim gören 8. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak aşağıda belirtilen

takvim dogrultusunda uygulanacaktir.

Kas

Okulumuzda Çedes Projesini yürüten Şadiye ÖNER ve Fatih GÜRSOY tarafından, proje kapsamında Karatay Mehmet Yapıcı Camii ziyaret edildi. Öğrencilerimizle ikindi namazı eda edildi. Cami imam hatibi Aktif CANKATAN ile sohbet edildi

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız, aşağıdaki gündem maddeleri ile 19/10/2023 Perşembe günü saat 15.15' de Konferans Salonunda yapılmıştır. Velilerimizin bilgisine sunarız.

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

MÜSLÜME ALİ YAMAN İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKUL AİLE

BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

1. Açılış ve Yoklama

2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3. Okul Aile Birliği Yönetmeliği Hakkında Bilgilendirme

4. Geçici Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi) ve Divan Kurulu Başkanı ile

Yazmanın Seçimi

5. Okul Aile Birliği Başkanı Ali YAPICI’nn Konuşması

6. Açık Oylama İle Veliler Arasından Okul Aile Birliği Başkanının Seçimi, Yönetim

Kurulunun Seçimi (Veliler Arasından 5 Asil, 5 Yedek üye),

7. Denetim Kuruluna Veliler Arasından 1 Asil, 1 Yedek; Öğretmenler Arasından 2 Asil, 2

Yedek Üye Seçimi

8. Yeni Okul aile Birliği organlarının oluşturulması ve yetki verilmesi

9. Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlarının Görüşülmesi

10. İhtiyaçların Giderilmesinde Yönetim Kurulunu Yetkilendirmek

11. Öğrenci kılık-kıyafet tertip ve düzeni , orta öğretim kurumları yönetmeliği hakkında

bilgilendirme yapılması

12. Dilek ve Temenniler, Kap

Ekm

SELÇUKLU  KONGRE MERKEZİNDE GERÇEKLEŞEN KİTAP GÜNLERİNE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİYLE KATILIM SAĞLANDI.